ronnedal . se

Cykling och annan träning

Provcykling SM-Banan

Kategori: Allmänt

Idag var jag och Emmet i Slottsskogen och provcyklade SM-banan med våra MTB's. Hade sett film innan när banläggaren provcyklat och det såg ut att vara en snäll bana som bara gick på stigar och inte var så värst brant nånstans. Ack så jag bedrog mej. Den vad delvis riktigt tuff. Det var många delar av banan där man varken tog sej upp eller ner. Men vi hade kul och Emmet var jätteduktig. 8 år och bara cyklat på sin lite för stora MTB i ett par dagar och sen ge sej ut på en så pass tuff bana. Han brukar vara en fegis när det kommer till mycket, men idag var han stenhård och hade en bra inställning. "Jag tänker inte ge upp". Om han så skulle skjuta cykeln runt hela banan så skulle han runt.
 
Vi gav till slut upp efter att ha cyklat hela den västra delen av banan och första delen av den östra. Den östra delen är bara för tuff för oss nybörjare. Det var min första tur på min MTB och jag kände att benen var det inga problem med. Men min teknik är riktigt dålig. Kommer att krävas mycket träning innan jag tar mej runt hela banan. Men det känns jäkligt kul att det finns så många bra stigar att cykla alldeles i närheten där man bor. Och kör man i andra delar av Slottsskogen blir det riktigt svårt. Vi var där och kikade också där dom ska köra Downhill nästa vecka. Men där fick jag skjuta cykeln mer än vad jag satt på den.
 
Dom var där och höll på att göra i ordning inför Downhill och tyckte att vi skulle komma dit några dagar senare och provköra banan. Känner inte riktigt att vi är där än, men det skulle vara kul att testa på Downhill nån gång. Var även ett gäng med unga MTB-cyklister från CK Master och Mölndals CK. Jag sa åt Emmet att han får träna så kan han hänga på dem om ett par år.
 

Såg på en film ikväll som heter "God Bless America". Känns som att det mest bara görs knasiga filmer nu för tiden. Men det här var äntligen en bra knasig film. Tydligt budskap i filmen, att det finns på tok för mycket människor i världen. Kan rekommenderas.
 
 

Imorron är det dags för ett nytt besök hos naprapaten. Käkat Voltaren i 5 dagar nu. Det är ju samtidigt smärtstillande så just nu vet jag inte riktigt hur det är, men det känns bra. Får se hur det känns imorron när det smärtstillande gått ur kroppen. Kanske inte är helt bra att cykla MTB under rehab-tiden, men hon sa att man skulle se till att röra på sej.