ronnedal . se

Cykling och annan träning

Inte 100 längre..

Kategori: Allmänt

Vaknade imorse och kom ihåg att jag lovat Sandra att väga mej på morgonen, 95,8kg. Misstänker att detta innebär att jag måste sluta säga att jag väger 100kg om man ska avrunda. Det är inte så att jag kämpar för att bli av med vikt men när man tränat så mycket som jag gjort senaste månaderna så blir det så. Tror att ekvationen är, om man gör av med mer än vad man stoppar i sej så går man ner i vikt.
 
Efter gårdagens runda med SUB10-gänget så är jag uppe i 3315km på cykeln utomhus i år. Innan helgen är slut kan det vara 3500+ om allt går enligt plan. Har testat lite olika sadlar senaste tiden då jag fått ont av min gamla sadel när jag cyklat långa sträckor. Men dom hade slut på den storleken jag behövde. Det känns ändå skönt att hitta vad som funkar för just min rumpa och då blir det en Specialized Toupé Comp Gel.
 
Ska kolla om den inte finns hemma i nån annan cykelbutik för den var visst slut i tillverkarens lager också. Kan det betyda att det är en bra och hett efterfrågad sadel?
 
Morsan och syrran har nog nyligen anlänt till Motala och laddar för fullt inför Tjejvättern imorron. Syrran verkar riktigt laddad så dom andra får nog svårt om dom ska hänga på henne imorron. Dom ligger bra till med sin träning trots att dom inte har så många att träna med så det kommer inte att vara nå problem. Men det blir första gången dom får känna på hur det är att cykla med riktigt många andra och det kommer dom nog att få blodad tand av.