ronnedal . se

Cykling och annan träning

Med beröm godkänt

Kategori: Allmänt

I jakt på en butik som kunde ha den sadeln jag ville beställa kom jag på att Evalds MTB finns och dom hade 1 inne! Detta var sent på måndagskvällen jag hittade den. Läste på leveransinformation att dom kunde levera inom 1-3 dagar. Jag la beställningen men att beställa grejer från en cykelbutik Vätternveckan har jag hört tidigare att det inte är att rekommendera, men jag chansade. Lade beställningen då på natten och igår (onsdag) kl 12.30 fanns paketet att hämta ut här i Göteborg. Så Evalds MTB får med beröm godkänt när det gäller snabba leveranser. Prismässigt låg dom inte så bra om man jämför med andra. I alla fall inte när det kommer till den sadeln. Men alternativet var att vänta tills i augusti då den var slut hos leverantören.

En annan som får med beröm godkänt är Lenny Kravitz för grymt bra sång och gitarrspel på gårdagens konsert på Liseberg. Dock fanns det många riktigt bra låtar i hans repertoar som jag saknade och istället fick man höra för mej totalt okända och inte alls lika bra låtar. Det var också lite väl mycket jammande i låtarna, så en låt som i normala fall är 3-4 minuter vart 13-14 minuter. Men på det hela taget var det ändå en bra konsert. Det är så skönt att se en artist som Lenny. För det första så vet han inte ens hur man sjunger falskt och sen så är han helt klart den coolaste artisten jag vet. Och igår stod han och bara myste på scénen och det syntes att han njöt av publikens uppskattning. Och han bjöd tillbaks, bl a genom att försöka ta ett helvarv runt för att hälsa på alla i publiken, gick inte så bra men han kom en bit.

Bäst igår var "Always on the run" (tänk om Slash varit med) tätt följd av "Are you gonna go my way" som tyvärr Lenny förstörde lite med att inte sjunga den sångmelodin som låten egentligen har. Men det var ett jäkla drag!