ronnedal . se

Cykling och annan träning

Sista långturen

Kategori: Allmänt

Idag körde vi sista långturen med SUB10-gänget inför Vättern. Vart 171km för mej med runt 31km/h i snitt. Kändes att det blivit mycket cykling nu på slutet och kände väl inte att man var i toppform men ändå stark. Visste redan innan att vi skulle ha i princip rak motvind halva sträckan och sedan medvind hem. Vi körde på i ett bra tempo men när det var 4-5 mil kvar gick en av oss in i väggen och tempot vart därför extremt lågt eftersom vi inte lämnar någon när vi tränar.
 
Sandra sitter i sin tur och ladda inför hennes sista SUB-träning imorron genom att sy cykelkläder. Eller i alla fall modifierar. Hur kan man sälja cykelvästar som det inte finns nå ryggfickor på? Ryggfickor är allt när man är en motionär på cykel, speciellt när man cyklar långt. Och därför syr nu Sandra på fickor på ryggen av västen. Ser ut att bli jättebra.
 
 
Det lät som att det hade gått bra för morsan och syrran på Tjejvättern idag. Syrran hade dock lessnat när det var 21km kvar och gjorde en soloutbrytning som höll hela vägen in i mål. Morsan och syrrans kompis, Johanna fick se sej slagna med 5-6 minuter.
 
Skrev senast att jag hittat sadeln som passar just mej. Sandra tänkte vara snäll och ringa runt och kolla om den fanns i nån annan butik eftersom den var slut på Cykel City. Slutade med att hon ringde runt hela Sverige och den är helt slut överallt. Men den finns på Ebay, och den är vit. Och det går ju inte. ;) Jakten går vidare. Tänkte eventuellt låna den i storlken mindre på måndag för att testa. Men misstänker att den blir för smal.