ronnedal . se

Cykling och annan träning

Invägning och inmätning

Kategori: Allmänt

Hade inte alls någon inspiration för att träna nu i höst och början av vintern. Och självdisiplinslös som jag är vart det därför mest bara att ligga och lata sej för hela slanten. Har nu efter att varit uppe i Hudiksvall över jul och nyår och åkt lite längdskidor för första gången sen lumpen hittat lite inspiration. Och som tur var är jag inte själv. Sandra har också hittat inspiration.
 
Vi har även likvärdiga mål att se fram emot. Både tänker springa Göteborgsvarvet och förhoppningsvis under 2 timmar för första gången för båda. Förra året blev löpningen lite bortglömd p g a cyklingen. Men vi ska försöka vara mer varierade i träningen i år så inte löpningen blir bortglömd igen. Det som också brukar bli bortglömt är styrketräningen så fort det blir fint väder ute. Det är lätt att planera långt i förväg men att i slutänden göra så när man drivs mycket på inspiration är svårt.
 
Ser det inte som någon omöjlighet att det skulle kunna bli Vättern i år också. Men fick lite avsmak av att cykla i SUB-grupp efter att förra gången,.. Tror inte jag nämnt det tidigare och har ingen lust att gå in på det nu heller. Men för att fatta mej kort kan jag bara säga att jag alltid sätter rättvisa först när jag är ledare och när andra vill vara ledare endast för sin egen vinning så vill inte jag vara med. Så om det blir nån Vättern i år så blir det nog att köra solo.
 
När jag vägde som mest för ett par år sedan vägde jag 106kg. Idag sa Sandra att det var dags för invägning och inmätning inför träningen som komma skall. Vägde in på 103kg så det var inte så farligt men att omkretsen runt magen är 103cm får en att känna att man börjar övergå mer och mer i cylinderform. Viktminskningen är inte mitt mål i träningen heller. Mer att jag är ute efter att få bort lite av magen och omfördela vikten till andra ställen i annan form.